Foto informatie
Alle foto's op deze site zijn gemaakt met diverse digitale camera's, op dit moment worden de foto's gemaakt met de Canon 7d, met objectief  Canon 28-200 mm. en Sigma 150-500 mm. en Tamron 2.0 converter en met de handzame 'binnenzak camera' Sony DSC HX90V met 30 keer digitale zoom.
Foto's zijn meestal origineel geplaatst, sommige nadat er uitsneden en correcties zijn gemaakt met Photoshop Elements. Logo's en achtergronden zijn gemaakt in Adobe Photoshop Elements en Paint, en omgezet naar PNG of JPG bestanden van het juiste formaat. Tegenwoordig gebruik ik ook Windows Picture Manager om kleine aanpassingen te doen zoals uitsnijden, contrast en helderheid aanpassingen.

Persoonlijke informatie
Mijn naam is Ed Meesters, ik ben gek op de natuur en ik maak graag natuurwandelingen samen met mijn vrouw en vrienden of alleen als ik een tijdje wil posten om die ene foto van bijvoorbeeld de ijsvogel te maken.
Maar ik heb altijd met één of meerdere camera's bij me. Heeft u een opmerking over mijn foto's of de web-site, stuurt u me dan a.u.b. een e-mail (i.v.m. spam helaas geen klikbaar e-mail adres):

Algemene informatie.
De site is ooit gemaakt met frontpage 2000, en wordt tegenwoordig bewerkt met Sharepoint Designer van Microsoft is geplaatst bij Smarthosting, MeesVogels.nl en EdM-Natuurfoto.nl zijn geregistreerd bij QDC.
Alle gebruikte informatie-teksten van derden zijn met toestemming van de eigenaar (bijvoorbeeld de Vogelbescherming) geplaatst.

Copyrights
Copyrights zijn van toepassing op al mijn foto's, indien u een foto wilt gebruiken, stuur dan een e-mail met vermelding van het onderwerp van de foto en het nummer dat er bij vermeld staat. Als de foto voor niet commerciële doeleinden wordt gebruikt zal ik de originele foto meestal gratis ter beschikking stellen.