Foto informatie
 
Alle foto's op deze site zijn gemaakt met diverse digitale camera's, op dit moment worden de foto's gemaakt met de Canon 7d, met objectief  Canon 28-200 mm. en Sigma 150-500 mm. en met de handzame 'binnenzak camera' Sony DSC HX90V met 30 keer digitale zoom.

Foto's zijn meestal origineel geplaatst, sommige nadat er uitsneden en kleine correcties zijn gemaakt met Microsoft Office Picture Manager. Logo's en achtergronden zijn gemaakt in GIMP en Paint, en omgezet naar PNG of JPG bestanden van het juiste formaat.

Persoonlijke informatie

Mijn naam is Ed Meesters, ik ben gek op de natuur en ik maak graag natuurwandelingen samen met mijn vrouw en vrienden (kijk eens op hollandnatuur.nl) of alleen als ik een tijdje wil posten om die ene foto van bijvoorbeeld de ijsvogel te maken.

Maar ik heb altijd met één of meerdere camera's bij me. Heeft u een opmerking over mijn foto's of de web-site, stuurt u me dan a.u.b. een e-mail (i.v.m. spam helaas geen klikbaar e-mail adres):  

  

Algemene informatie.

De site is ooit gemaakt met frontpage 2000, en wordt tegenwoordig bewerkt met Microsoft Office Sharepoint Designer en is geplaatst bij Vimexx, MeesVogels.nl eis geregistreerd bij QDC.

Alle gebruikte informatie-teksten van derden zijn met toestemming van de eigenaar (bijvoorbeeld de Vogelbescherming) geplaatst.

Copyrights

Copyrights zijn van toepassing op al mijn foto's, indien u een foto wilt gebruiken, stuur dan een e-mail met vermelding van het onderwerp van de foto en het nummer dat er bij vermeld staat. Als de foto voor niet commerciële doeleinden wordt gebruikt zal ik de originele foto meestal gratis ter beschikking stellen.