Welkom bij de geheel vernieuwde site  MeesVogels.nl
Op de site laat ik een combinatie van mijn hobby's zien: vogelfotografie, wandelen, verbeteren van de foto's op de computer en grafisch ontwerpen. Vogelfoto's worden zo min mogelijk bewerkt, alleen belichting en contrast worden mogelijk iets verbeterd en de foto´s worden uiteraard uitgesneden om het onderwerp groter in beeld te krijgen.

Kijkt u op een mobiel apparaat? Klik hier voor de mobiele versie van mijn website.

Vogelfoto´s.
Foto's zijn ingedeeld in alfabetische volgorde, klik op  "Vogels". Klik dan op de beginletter van de vogelnaam en dan op de kleine foto of vogelnaam om naar een specifieke vogelpagina te gaan, en klik daar op de kleine foto's voor een vergroting.
Sinds ik de Sigma 150-500 op mijn Canon D7 camera gebruik, zijn vogels mijn favoriete onderwerp geworden en ben ik gestopt met publiceren van landschap foto´s en foto´s van natuurgebieden. Bij de vogels op de overzichtpagina heb ik de 'zeldzaamheid' aangegeven volgens de website waarneming.nl:

             
             
Informatie op de de meeste vogelpagina's is afkomstig van Vogelbescherming Nederland.
Informatie over mij en mijn uitrusting staat op de pagina "Info".

Nieuws en updates: Op de pagina 'nieuws' staan de laatste aanpassingen/vernieuwingen van mijn homepage vermeld. 

Laatste update: zondag 2 mei 2021, 12:15 uur. Nu al 196 verschillende vogels, allemaal foto's die zijn gemaakt in de vrije natuur van Nederland.

Veel plezier bij het bekijken van de foto's,
Ed Meesters.